6 Motive care arata ca produsele auto nu sunt doar pentru masini

Componentele auto sunt proiectate pentru cele mai dure medii de operare, ceea ce le face extrem de robuste. Deci, este mai intelept sa incorporam aceste componente in aplicatii non-auto, profitand de capacitatile suplimentare de performanta.

Iata de ce:

  1. Robuste & Sigure: componentele auto au o durata lunga de viata. Acestea trebuie sa faca fata variatiilor de temperatura si vibratiilor constante si sa continue sa lucreze in cele mai extreme conditii climatice din lume.
  2. Dimensiuni compacte: vehiculele si sistemele acestora sunt fabricate dupa anumite standarde de greutate si dimensiune in functie de design. Prin urmare producatorii de componente auto mentin produsele la dimensiune reduse si cu o greutate cat mai mica, pentru a reduce impactul asupra designului complet al masinii.
  3. Rezistente la apa: piesele din care este fabricata o masina, in special intrerupatoarele si conectorii, trebuie sa fie protejate de apa. De aceea producatorii fabrica piese speciale care pot avea sigilii duble sau cutii de protectie.
  4. Produse in masa: componentele auto sunt fabricate in volum mare, pentru a putea face fata cererii de pe piata. Acestea pot fi implementate si in alte proiecte decat cele auto.
  5. Certificate: toate componentele sunt testate riguros si sunt conforme cu toate standardele impuse de aceasta industrie.
  6. Ultimele inovatii: viteza de dezvoltare este crescuta in sectorul de productie a componentelor auto deoarece se investeste mult in actiunile de cercetare si dezvoltare.

Explorati vehiculele cu Delphi si Infineon

Marci recomandate

Produse recomandate